• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tai labai sočios, skanios bei labai greitai paruošiamos salotos. Tinka ir gardiems pietums bei vakarienei. Tad manau, kad šios salotėlės tikrai tiks Velykų šventinui stalui praturtinti.

REKLAMA
REKLAMA

INGREDIENTAI:

  • 1 galva brokolių
  • 1 vienetas pekino kopūstų
  • 200 gramų vištos filė (keptos ar virtos)
  • 50 gramų feta sūrio
  • 5 valgomieji šaukštai majonezo
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 3 saujos lukštentos saulėgrąžos
  • 2 saujelės džiovintų spanguolių
  • 2 žiupsneliai kvapiųjų pipirų
  • 0.5 žiupsnelio druskos

Paruošimo laikas: Apie 10 min.

REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pirmiausia reikėtų brokolio galvą nuplikyti karštame vandenyje, po to supjaustyti. Taip pat supjaustome pekino kopūstą. Nedideliais kubeliais supjaustome vištienos krūtinėlę ir suberiame į keptuvę, supilame alyvougių aliejų bei saulėgrąžas. Kepiname tol, kol saulėgrąžos gražiai apskrunda.
  2. Vėliau vištieną su saulėgrąžomis sumaišome kartu su brokoliais ir pekino kopūstu. Sudedame spanguoles, kubeliais supjaustome fetos sūrį ir įdedame į salotų mišinį.
  3. Pabaigai įdedame 5 šaukštus majonezo (dėti pagal skonį), žiupsnelį druskos ir kvapiųjų pipirų. Ir viską gerai išmaišome. Galų galiausiai galime valgyti :)

Autorius: Ieva

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų