1 stiklinė brendžio (arba "Žalios trejos devynerios")
šiek tiek sviesto (1)
50 gramų kokosų (drožlės arba smulkinti vafliai)
20 vienetų riešutų
2 arbatiniai šaukšteliai vanilino
PARUOŠIMO BŪDAS:
Slyvas mirkyti brendyje apie 6 val. Tada į kiekvienos slyvos vidurį įdėti po riešutą (visokius išbandžiau, bet man skaniausia su migdolais) ir slyvas padžiovinti.
Šokoladą ir sviestą ištirpinti, sudėti vanilės esenciją ir gerai išmaišyti. Masėje pamirkyti slyvas ir dėti ant kokosų drožlių. Atšaldyti.
Autorius: Irena-anirtic
INGREDIENTAI:
20 vienetų slyvų (džiovintos)
100 gramų juodojo šokolado
1 stiklinė brendžio (arba "Žalios trejos devynerios")
šiek tiek sviesto (1)
50 gramų kokosų (drožlės arba smulkinti vafliai)
20 vienetų riešutų
2 arbatiniai šaukšteliai vanilino
PARUOŠIMO BŪDAS:
Slyvas mirkyti brendyje apie 6 val. Tada į kiekvienos slyvos vidurį įdėti po riešutą (visokius išbandžiau, bet man skaniausia su migdolais) ir slyvas padžiovinti.
Šokoladą ir sviestą ištirpinti, sudėti vanilės esenciją ir gerai išmaišyti. Masėje pamirkyti slyvas ir dėti ant kokosų drožlių. Atšaldyti.