REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 7
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ištirpdykite sviestą. Į dubenį supilkite cukrų, vanilinį cukrų, kepimo miltelius ir miltus. Supilkite ištirpdytą sviestą (truputį pravėsusį) ir tuomet dubens turinį išmaišyti plaktuvu. Maišant įmušti po vieną kiaušinį; suplakti. Supilti vandenį (tuomet tešla gaus tinkamą konsistenciją. Nesibaiminkit, tikrai iškils.).
- Skardą ištepti aliejumi ir ploniu sluoksniu pabarstyti džiuvėsėliais arba įtiesti kepimo popieriaus. Išmaišius tešlą supilti į skardą. Sudėti slyvas ant viršaus (dėl svorio ir tešlos tekstūros, slyvos "įskęs", todėl nesudegs). Ant pyrago viršaus plonu sluoksniu paberti migdolo drožlių.
- Kepti apie 30 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
P.s. Labai tinka patiekti su ledais. Geriausiai tinka karameliniai.
Skanaus!
REKLAMA