Apelsinų sultis sumaišome su cukrumi, sudedame supjaustytas slyvas ir užviriname. Paskui viską suplakame plaktuvu, pertriname per sietelį ir supilame į mažas formeles. Kelioms valandoms įdedame į šaldymo kamerą. Be to, pradejus stingti, galima susmaigstyti pagaliukus, kad vėliau būtų patogiau valgyti. Skanaus.
Autorius: RM
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai cukraus
350 gramų slyvų (be kauliukų)
350 mililitrų apelsinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Apelsinų sultis sumaišome su cukrumi, sudedame supjaustytas slyvas ir užviriname. Paskui viską suplakame plaktuvu, pertriname per sietelį ir supilame į mažas formeles. Kelioms valandoms įdedame į šaldymo kamerą. Be to, pradejus stingti, galima susmaigstyti pagaliukus, kad vėliau būtų patogiau valgyti. Skanaus.