Želatiną ištirpinti 6 šaukštuose šalto vandens. Kai išbrinks, pakaitinti, kad ištirptų. Romą sumaišyti su vandeniu ir cukrumi, sudėti slyvas ir virti 15 min. Slyvas kartu su sirupu suplakti su mikseriu, į gautą masę supilti želatiną ir šiek tiek atšaldyti. Vėl suplakti su mikseriu iki purios masės. Tada viską supilti į indelius, atšaldyti. Patiekti su šokoladu ir riešutais. Skanumėlis!
Autorius: Gitana
INGREDIENTAI:
75 gramai cukraus
300 gramų slyvų
100 gramų vandens
1 valgomasis šaukštas želatinos
100 gramų romo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Želatiną ištirpinti 6 šaukštuose šalto vandens. Kai išbrinks, pakaitinti, kad ištirptų. Romą sumaišyti su vandeniu ir cukrumi, sudėti slyvas ir virti 15 min. Slyvas kartu su sirupu suplakti su mikseriu, į gautą masę supilti želatiną ir šiek tiek atšaldyti. Vėl suplakti su mikseriu iki purios masės. Tada viską supilti į indelius, atšaldyti. Patiekti su šokoladu ir riešutais. Skanumėlis!