• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Puikus ir greitai pagaminamas užkandis šventiniam ar tiesiog kasdieniam stalui. Išeina kaip karšti maži sumuštinukai, tačiau labai tinka valgyti ir atšalusius!

REKLAMA
REKLAMA

INGREDIENTAI:

  • 2 lapai sluoksniuotos tešlos
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas marinuotų agurkų
  • 80 gramų rūkytos kiaulienos šoninės
  • 40 gramų sūris
  • 4 valgomieji šaukštai pomidorų padažo

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA

Porcijų skaičius: 20

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išimti paruoštą šaldytą bemielę sluoksniuotą tešlą iš šaldiklio ir pusvalandį palaikyti kambario temperatūroje, kad ji atšiltų. Truputį pakočioti.
  2. Užtepti pomidorų padažo ir šaukštu tolygiai paskirstyti per visą tešlos lakštą, kraštus palikti sausus, kad tešla gerai suliptų, kai norėsite susukti.
  3. Šoninę, svogūną ir agurką supjaustyti labai smulkiais šiaudeliais, o fermentinį sūrį sutarkuoti. Viską sudėti ant tešlos. Suvynioti tešlą į ritinėlį ir sulipinti kraštus, kad laikytųsi. Supjaustyti maždaug 1 cm storio gabalėliais. Sudėti ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos.
  4. Įkaitinti orkaitę iki 180°C ir kepti apie 15 - 20 minučių. Skanaus!

Autorius: Aliona

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų