Suoksniuotos tešlos pyragėliai su kepta vištiena ir sūriu.
INGREDIENTAI:
- 2 lapai sluoksniuotos tešlos
- 100 gramų vištiena (keptos, pjaustytos)
- 1/4 vieneto paprikų
- 40 gramų sūris
- 3 valgomieji šaukštai tepamo sūrio
- 1 saujelė krapų
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 20
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išimti šaldytą sluoksniuotą tešlą iš šaldiklio ir pusvalandį palaikyti kambario temperatūroje, kad ji atšiltų. Vėliau truputį pakočiokite.
- Ant tešlos užtepkite tepamojo sūrelio, tolygiai paskirstykite per visą tešlos lakštą. Pjaustytą keptą vištieną, kubeliais supjaustytą papriką, krapus bei tarkuotą fermentinį sūrį sudedama ant tešlos. Suvyniojame tešlą į ritinėlį ir pjaustome apie 1 cm storio gabalėlius. Sudedame pyragėlius ant kepimo popieriaus išklotos skardos.
- Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros ir kepti apie 30 minučių. Skanaus!!
REKLAMA