• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 sauja bazilikų (smulkintas)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 320 gramų vištiena (krūtinėlė)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek druskos
  • 250 gramų sūris (Ricotta)
  • 350 gramų sluoksniuotos tešlos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros.
    Iškočiokite į stačiakampį blyną sluoksniuotą tešlą.
    Supjaustykite vištienos krūtinėlę kubeliais ir sumalkite.
    Sumaišykite maltą mėsą su susmulkintu sūriu, baziliku, paskaninkite druska bei pipirais.
    Mėsos masę sudėkite ant iškočiotos tešlos ir suvyniokite.
    Aptepkite plaktu kiaušiniu ir dėkite ant aliejumi pateptos kepimo skardos.
    Kepkite apie 20 minučių 200 laipsnių temperatūroje.
    Iškeptą palikite šiek tiek pravėsti ir patiekite supjaustę riekelėmis.
    Skanaus!

Autorius: Miglė

INGREDIENTAI:

  • 1 sauja bazilikų (smulkintas)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 320 gramų vištiena (krūtinėlė)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek druskos
  • 250 gramų sūris (Ricotta)
  • 350 gramų sluoksniuotos tešlos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros.
    Iškočiokite į stačiakampį blyną sluoksniuotą tešlą.
    Supjaustykite vištienos krūtinėlę kubeliais ir sumalkite.
    Sumaišykite maltą mėsą su susmulkintu sūriu, baziliku, paskaninkite druska bei pipirais.
    Mėsos masę sudėkite ant iškočiotos tešlos ir suvyniokite.
    Aptepkite plaktu kiaušiniu ir dėkite ant aliejumi pateptos kepimo skardos.
    Kepkite apie 20 minučių 200 laipsnių temperatūroje.
    Iškeptą palikite šiek tiek pravėsti ir patiekite supjaustę riekelėmis.
    Skanaus!

Autorius: Miglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų