• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 stiklinė migdolų (plokštelės)
  • 0.5 vieneto salotų (Aisbergo)
  • 1 stiklinė spanguolių (džiovintos)
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • 3 valgomieji šaukštai jogurto (natūralus)
  • 250 gramų feta sūrio
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jogurtą sumaišykite su majonezu, susmulkintu česnaku ir pagardinkite druska bei pipirais.
    Gautą padažą palikite 30 min. pastovėti.
    Sluoksniuokite į salotinę jogurtinį padažą, spanguoles, feta sūrio kubelius bei migdolų plokšteles.
    Palikite salotas 2-3 val. šaldytuve ir po to patiekite.
    Skanaus.

Autorius: Lijana

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 stiklinė migdolų (plokštelės)
  • 0.5 vieneto salotų (Aisbergo)
  • 1 stiklinė spanguolių (džiovintos)
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • 3 valgomieji šaukštai jogurto (natūralus)
  • 250 gramų feta sūrio
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jogurtą sumaišykite su majonezu, susmulkintu česnaku ir pagardinkite druska bei pipirais.
    Gautą padažą palikite 30 min. pastovėti.
    Sluoksniuokite į salotinę jogurtinį padažą, spanguoles, feta sūrio kubelius bei migdolų plokšteles.
    Palikite salotas 2-3 val. šaldytuve ir po to patiekite.
    Skanaus.

Autorius: Lijana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
  • Šventiniai atradimai su VILVI

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų