Jogurtą sumaišykite su majonezu, susmulkintu česnaku ir pagardinkite druska bei pipirais. Gautą padažą palikite 30 min. pastovėti. Sluoksniuokite į salotinę jogurtinį padažą, spanguoles, feta sūrio kubelius bei migdolų plokšteles. Palikite salotas 2-3 val. šaldytuve ir po to patiekite. Skanaus.
Autorius: Lijana
INGREDIENTAI:
2 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
1 stiklinė migdolų (plokštelės)
0.5 vieneto salotų (Aisbergo)
1 stiklinė spanguolių (džiovintos)
2 valgomieji šaukštai majonezo
3 valgomieji šaukštai jogurto (natūralus)
250 gramų feta sūrio
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Jogurtą sumaišykite su majonezu, susmulkintu česnaku ir pagardinkite druska bei pipirais. Gautą padažą palikite 30 min. pastovėti. Sluoksniuokite į salotinę jogurtinį padažą, spanguoles, feta sūrio kubelius bei migdolų plokšteles. Palikite salotas 2-3 val. šaldytuve ir po to patiekite. Skanaus.