• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto citrinų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 200 gramų kopūstų (baltagūžiai)
  • 400 gramų vyniuogių (žaliosios)
  • 300 gramų vištos filė (virta)
  • 3 vienetai kiaušinių (virti)
  • šiek tiek majonezo
  • 100 gramų sūris
  • šiek tiek druskos
  • 12 vienetų svogūnų laiškų

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto citrinų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 200 gramų kopūstų (baltagūžiai)
  • 400 gramų vyniuogių (žaliosios)
  • 300 gramų vištos filė (virta)
  • 3 vienetai kiaušinių (virti)
  • šiek tiek majonezo
  • 100 gramų sūris
  • šiek tiek druskos
  • 12 vienetų svogūnų laiškų

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pirmasis sluoksnis - susmulkinta vištiena, apibarstyta druska ir pipirais.
    Antrasis sluoksnis - sutarkuoti ar susmulkinti kopūstai, išmaišyti su druska, pipirais ir citrinos sultimis.
    Trečiasis sluoksnis - majonezas.
    Ketvirtasis sluoksnis - sutarkuotas sūris, smulkinti svogūnų laiškai ir kiaušiniai, tarkuoti.
    Viską aptepame majonezu ir apdedame vynuogių puselėmis. Sėklas išimame.

Autorius: Sabina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų