Tešlos lakštus perpjauti pusiau ir gerai iškočioti. Dešreles taip pat supjaustyti per puse ir įvynioti kiekvieną dešrelę į tešlos lakštą. Kiaušinį suplakti ir juo aptrinti į tešlą suvyniotas dešreles. Jas pašauti į iš anksto iki 220 C įkaitintą orkaitę. Kepti 20 -30 min. kol gražiai apskrus. Per pirmas 15 min. orkaitės neatidarineti. Skanaus!
Autorius: Akvilė
INGREDIENTAI:
šiek tiek kiaušinių
šiek tiek dešrelių (pieniškos)
šiek tiek aliejaus
šiek tiek tešlos (sluoksniuota, šaldyta MANTINGO)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Tešlos lakštus perpjauti pusiau ir gerai iškočioti. Dešreles taip pat supjaustyti per puse ir įvynioti kiekvieną dešrelę į tešlos lakštą. Kiaušinį suplakti ir juo aptrinti į tešlą suvyniotas dešreles. Jas pašauti į iš anksto iki 220 C įkaitintą orkaitę. Kepti 20 -30 min. kol gražiai apskrus. Per pirmas 15 min. orkaitės neatidarineti. Skanaus!