• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus pudros
  • šiek tiek cukraus
  • 100 gramų grietinėlės (30-35 proc. riebumo)
  • 4 vienetai sausainių (avižiniai ar kiti)
  • šiek tiek braškių
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų sviesto
  • 100 gramų maskarponės sūrio
  • šiek tiek citrinos žievelės

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus pudros
  • šiek tiek cukraus
  • 100 gramų grietinėlės (30-35 proc. riebumo)
  • 4 vienetai sausainių (avižiniai ar kiti)
  • šiek tiek braškių
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų sviesto
  • 100 gramų maskarponės sūrio
  • šiek tiek citrinos žievelės

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumalkite sausainius, sutrinkite juos su cukrumi, žiupsneliu druskos. Sumaišykite su tirpdytu sviestu iki kol išgausite "šlapius" trupinius.
    Suplakite riebią grietinėlę, atskirai suplakite maskarponės sūrį su cukraus pudra ir tarkuota citrinos žievele. Sumaišykite maskarponės sūrį ir grietinėlę iki vientisos konsistencijos.
    Sudėkite į taures ar vieną gilų indą sausainių trupinius, kremą ir pjaustytas braškes, pakartodami kelis kartus sluoksnius. Padėkite į šaldytuvą 1 valandai.
    Skanaus

Autorius: Čiop Čiop kursai

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų