Jautieną supjaustyti 20-25 g gabalais. Ištepti mėsą aliejumi, sumaišytu su malta paprika, ir palaikyti jame mėsą apie 1-2 val. šaltoje patalpoje. Svogūnus ir pievagrybius supjaustyti žiedais. Ant iešmų suverti tokia tvarka: mėsa, svogūnas, pievagrybis ir t. t. Aplieti marinadu ir kepti šašlykinėje. Šašlyką patiekti ant stalo karštą, pagardinti druska ir pipirais.
Autorius: Marija
INGREDIENTAI:
15 gramų paprikų (malta)
200 gramų svogūnų
750 gramų jautienos (filė)
50 gramų saulėgrąžų aliejaus
200 gramų pievagrybių
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Jautieną supjaustyti 20-25 g gabalais. Ištepti mėsą aliejumi, sumaišytu su malta paprika, ir palaikyti jame mėsą apie 1-2 val. šaltoje patalpoje. Svogūnus ir pievagrybius supjaustyti žiedais. Ant iešmų suverti tokia tvarka: mėsa, svogūnas, pievagrybis ir t. t. Aplieti marinadu ir kepti šašlykinėje. Šašlyką patiekti ant stalo karštą, pagardinti druska ir pipirais.