INGREDIENTAI:
- 100 gramų aguonų
- 10 gramų cukraus
- 1 vienetas kiaušinių
- 500 gramų kvietinių miltų
- 1 stiklinė pieno
- 10 gramų druskos
- 20 gramų mielių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš recepte nurodytų produktų užminkoma mielinė tešla paliekama, kad pakiltų. Iš tešlos daromi voleliai, kurie supjaustomi kvadratėliais, suberiami į miltais išbarstytą skardą ir kepami.
Aguonpienis: sumaltos aguonos (1 stiklinė) užpilamos virintu šaltu vandeniu, pasaldinama, įberiama prėskučių.
Autorius: andrius
INGREDIENTAI:
- 100 gramų aguonų
- 10 gramų cukraus
- 1 vienetas kiaušinių
- 500 gramų kvietinių miltų
- 1 stiklinė pieno
- 10 gramų druskos
- 20 gramų mielių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš recepte nurodytų produktų užminkoma mielinė tešla paliekama, kad pakiltų. Iš tešlos daromi voleliai, kurie supjaustomi kvadratėliais, suberiami į miltais išbarstytą skardą ir kepami.
Aguonpienis: sumaltos aguonos (1 stiklinė) užpilamos virintu šaltu vandeniu, pasaldinama, įberiama prėskučių.
Autorius: andrius
REKOMENDUOJAME TOLIAU SKAITYKITE -
Šventiniai atradimai su VILVI
× Pranešti klaidą SIŲSTI