Širdis reikia išvirti ir labai plonom juostelėm supjaustyti. Juostelių ilgis apie 2-3 cm. Svogūną nulupti ir supjaustyti griežinėliais. Griežinėlius apkepinti keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Kai viskas atšals, dedame į dubenį širdžių juosteles, svogūnų griežinėlius, konservuotus žirnelius. Pabarstome druska ir pipirais, ir viską išmaišome su majonezu.
Žinau, jog skamba receptas ne kaip, bet patikėkit, jis nuostabus. Labai švelnus skonis. Aš šią mišrainę dievinu, nors svogūno ir širdžių nekenčiu :) Skanaus :)
Autorius: Žana
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
4 vienetai svogūnų
300 gramų žirnių (konservuoti)
šiek tiek majonezo
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
0.5 kilogramo kiaulienos širdžių (arba jaučio)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Širdis reikia išvirti ir labai plonom juostelėm supjaustyti. Juostelių ilgis apie 2-3 cm. Svogūną nulupti ir supjaustyti griežinėliais. Griežinėlius apkepinti keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Kai viskas atšals, dedame į dubenį širdžių juosteles, svogūnų griežinėlius, konservuotus žirnelius. Pabarstome druska ir pipirais, ir viską išmaišome su majonezu.
Žinau, jog skamba receptas ne kaip, bet patikėkit, jis nuostabus. Labai švelnus skonis. Aš šią mišrainę dievinu, nors svogūno ir širdžių nekenčiu :) Skanaus :)