• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 4 vienetai svogūnų
  • 300 gramų žirnių (konservuoti)
  • šiek tiek majonezo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 0.5 kilogramo kiaulienos širdžių (arba jaučio)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Širdis reikia išvirti ir labai plonom juostelėm supjaustyti. Juostelių ilgis apie 2-3 cm. Svogūną nulupti ir supjaustyti griežinėliais. Griežinėlius apkepinti keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Kai viskas atšals, dedame į dubenį širdžių juosteles, svogūnų griežinėlius, konservuotus žirnelius. Pabarstome druska ir pipirais, ir viską išmaišome su majonezu.

    Žinau, jog skamba receptas ne kaip, bet patikėkit, jis nuostabus. Labai švelnus skonis.
    Aš šią mišrainę dievinu, nors svogūno ir širdžių nekenčiu :)
    Skanaus :)

Autorius: Žana

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 4 vienetai svogūnų
  • 300 gramų žirnių (konservuoti)
  • šiek tiek majonezo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 0.5 kilogramo kiaulienos širdžių (arba jaučio)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Širdis reikia išvirti ir labai plonom juostelėm supjaustyti. Juostelių ilgis apie 2-3 cm. Svogūną nulupti ir supjaustyti griežinėliais. Griežinėlius apkepinti keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Kai viskas atšals, dedame į dubenį širdžių juosteles, svogūnų griežinėlius, konservuotus žirnelius. Pabarstome druska ir pipirais, ir viską išmaišome su majonezu.

    Žinau, jog skamba receptas ne kaip, bet patikėkit, jis nuostabus. Labai švelnus skonis.
    Aš šią mišrainę dievinu, nors svogūno ir širdžių nekenčiu :)
    Skanaus :)

Autorius: Žana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų