• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek citrinų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 1 vienetas skumbrių
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Skumbrę nuvalyti, nuplauti, nusausinti.
    Žuvyje padaryti kelias įpjovas. Pasūdyti, pabarstyti pipirų, aplaistyti citrinos sultimis.
    Svogūnus supjaustyti žiedais, sudėti ant folgos. Ant svogūnų padėti žuvį, į žuvies įpjovas įsprausti po svogūną ir citrinos griežinėlį.
    Folgą užlipdyti ir kepti 200 laipsnių orkaitėje 20 min.
    Tada praverti folgą, patepti žuvį grietinėle ir pakepti įjungus grilio programą 10 min.

Autorius: Aidas

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek citrinų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 1 vienetas skumbrių
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Skumbrę nuvalyti, nuplauti, nusausinti.
    Žuvyje padaryti kelias įpjovas. Pasūdyti, pabarstyti pipirų, aplaistyti citrinos sultimis.
    Svogūnus supjaustyti žiedais, sudėti ant folgos. Ant svogūnų padėti žuvį, į žuvies įpjovas įsprausti po svogūną ir citrinos griežinėlį.
    Folgą užlipdyti ir kepti 200 laipsnių orkaitėje 20 min.
    Tada praverti folgą, patepti žuvį grietinėle ir pakepti įjungus grilio programą 10 min.

Autorius: Aidas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų