Skumbrę nuvalyti, nuplauti, nusausinti. Žuvyje padaryti kelias įpjovas. Pasūdyti, pabarstyti pipirų, aplaistyti citrinos sultimis. Svogūnus supjaustyti žiedais, sudėti ant folgos. Ant svogūnų padėti žuvį, į žuvies įpjovas įsprausti po svogūną ir citrinos griežinėlį. Folgą užlipdyti ir kepti 200 laipsnių orkaitėje 20 min. Tada praverti folgą, patepti žuvį grietinėle ir pakepti įjungus grilio programą 10 min.
Autorius: Aidas
INGREDIENTAI:
šiek tiek citrinų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
2 vienetai svogūnų
1 vienetas skumbrių
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Skumbrę nuvalyti, nuplauti, nusausinti. Žuvyje padaryti kelias įpjovas. Pasūdyti, pabarstyti pipirų, aplaistyti citrinos sultimis. Svogūnus supjaustyti žiedais, sudėti ant folgos. Ant svogūnų padėti žuvį, į žuvies įpjovas įsprausti po svogūną ir citrinos griežinėlį. Folgą užlipdyti ir kepti 200 laipsnių orkaitėje 20 min. Tada praverti folgą, patepti žuvį grietinėle ir pakepti įjungus grilio programą 10 min.