Sumaišyti prieskonines žoleles, sūrį, druską bei pipirus ir iš gautos masės suformuoti rutuliukus. Sūrio rutuliukus įvynioti į su prieskoniais išminkytą faršą, suformuoti rutulius ir apvolioti avižiniuose dribsniuose. Dėti ant kepimo skardos ir kepti apie 35 min. 180 laipsnių temperatūroje. Skanaus.
Autorius: Sandra
INGREDIENTAI:
20 gramų česnakų (laiškiniai, susmulkinti)
šiek tiek juodųjų pipirų
20 gramų petražolių (smulkintos)
500 gramų kiaulės faršo
200 gramų pieno (liesas, tarkuotas)
šiek tiek druskos
3 valgomieji šaukštai avižinių dribsnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišyti prieskonines žoleles, sūrį, druską bei pipirus ir iš gautos masės suformuoti rutuliukus. Sūrio rutuliukus įvynioti į su prieskoniais išminkytą faršą, suformuoti rutulius ir apvolioti avižiniuose dribsniuose. Dėti ant kepimo skardos ir kepti apie 35 min. 180 laipsnių temperatūroje. Skanaus.