• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 20 gramų česnakų (laiškiniai, susmulkinti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 20 gramų petražolių (smulkintos)
  • 500 gramų kiaulės faršo
  • 200 gramų pieno (liesas, tarkuotas)
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai avižinių dribsnių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišyti prieskonines žoleles, sūrį, druską bei pipirus ir iš gautos masės suformuoti rutuliukus.
    Sūrio rutuliukus įvynioti į su prieskoniais išminkytą faršą, suformuoti rutulius ir apvolioti avižiniuose dribsniuose.
    Dėti ant kepimo skardos ir kepti apie 35 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Skanaus.

Autorius: Sandra

INGREDIENTAI:

  • 20 gramų česnakų (laiškiniai, susmulkinti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 20 gramų petražolių (smulkintos)
  • 500 gramų kiaulės faršo
  • 200 gramų pieno (liesas, tarkuotas)
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai avižinių dribsnių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišyti prieskonines žoleles, sūrį, druską bei pipirus ir iš gautos masės suformuoti rutuliukus.
    Sūrio rutuliukus įvynioti į su prieskoniais išminkytą faršą, suformuoti rutulius ir apvolioti avižiniuose dribsniuose.
    Dėti ant kepimo skardos ir kepti apie 35 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Skanaus.

Autorius: Sandra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų