15 vienetų kiaulės šoninės (plonai pjaustyti gabaliukai)
šiek tiek druskos
50 gramų sviesto
300 gramų grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išlukštentus kukurūzus suberiame į kepimo skardą. Dalį pupelių sutriname šakute ir su likusiomis sveikomis suberiame skardą. Krūtinėlės viduje atsargiai įpjauname, suformuodami nedidelę kišenę, į kiekvieną kišenę išspaudžiame po pusę banano. Uždengę kišenę pabarstome vištieną druska, bei maltais pipirais. Apverčiame ir dedame ant kukurūzų ir pupelių, supilame vyną, sudedame grietinę, sviestą. Ant vištienos uždedame kiaulienos šoninės gabalėlius ir pašauname į 220 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepame 35-40 min. Prieš patiekiant į stalą pabarstome žalumynais, jei reikia pasibarstome prieskoniais. Skanaus
Autorius: Eglė
INGREDIENTAI:
2 vienetai bananų
šiek tiek juodųjų pipirų
4 vienetai kukurūzų (burbuolės)
4 vienetai vištos filė (krūtinėlės)
100 mililitrų baltojo vyno
400 gramų konservuotų pupelių (baltosios)
15 vienetų kiaulės šoninės (plonai pjaustyti gabaliukai)
šiek tiek druskos
50 gramų sviesto
300 gramų grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išlukštentus kukurūzus suberiame į kepimo skardą. Dalį pupelių sutriname šakute ir su likusiomis sveikomis suberiame skardą. Krūtinėlės viduje atsargiai įpjauname, suformuodami nedidelę kišenę, į kiekvieną kišenę išspaudžiame po pusę banano. Uždengę kišenę pabarstome vištieną druska, bei maltais pipirais. Apverčiame ir dedame ant kukurūzų ir pupelių, supilame vyną, sudedame grietinę, sviestą. Ant vištienos uždedame kiaulienos šoninės gabalėlius ir pašauname į 220 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepame 35-40 min. Prieš patiekiant į stalą pabarstome žalumynais, jei reikia pasibarstome prieskoniais. Skanaus