• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai apelsinų (švieži)
  • 1 valgomasis šaukštas čiobrelių (šviežias, smulkintas)
  • 1 valgomasis šaukštas imbierų (maltas)
  • 5 vienetai laurų lapų (lapai)
  • 4 vienetai svogūnų
  • 1.5 kilogramo kiaulės prandinės
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai apelsinų (švieži)
  • 1 valgomasis šaukštas čiobrelių (šviežias, smulkintas)
  • 1 valgomasis šaukštas imbierų (maltas)
  • 5 vienetai laurų lapų (lapai)
  • 4 vienetai svogūnų
  • 1.5 kilogramo kiaulės prandinės
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nedideliais gabalėliais supjaustyti mėsą.

    Apelsinus nulupti skutikliu ir supjaustyti kubeliais, supjaustyti žiedais svogūnus.

    Į dubenį su mėsa dedam pjaustytus apelsinus, svogūną, čiobrelius, lauro lapus, druską. Viską išmaišyti ir palaikyti per nakt.

    Kepti grilyje arba orkaitėje.

    Skanaus

Autorius: Miglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų