Visus prieskonius sudėti į iškaitintą stiklainį. Agurkus nuplautus galima ir pasmulkinti, dėti į verdantį vandenį ir pakaitinti (bet nevirti). Taip pat, jeigu mėgstate, galima pakaitinti ir paprikos ar cukinijos. Po to dar karštus dėti į paruoštus stiklainius, užpilti verdančiu vandeniu, ir užsukus apversti.
Labai paprasta,ir skanu.
Autorius: Jurgita
INGREDIENTAI:
šiek tiek agurkų
1 valgomasis šaukštas cukraus
100 gramų acto
2 valgomieji šaukštai druskos
šiek tiek prieskonių (Marinavimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Visus prieskonius sudėti į iškaitintą stiklainį. Agurkus nuplautus galima ir pasmulkinti, dėti į verdantį vandenį ir pakaitinti (bet nevirti). Taip pat, jeigu mėgstate, galima pakaitinti ir paprikos ar cukinijos. Po to dar karštus dėti į paruoštus stiklainius, užpilti verdančiu vandeniu, ir užsukus apversti.