Agurkus sudėti į puode verdantį vandenį, pakaitinti 5minutes. Tada išgriebti ir sudėti į stiklainį. Tą patį vandenį užvirti. Visus prieskonius sudėti į stiklainį ir užpilti verdančiu vandeniu. Stiklainį užsukti. Apversti ir padėjus ant rankšluostėlio, šiltai užkloti iki sekančios dienos. Sekančią dieną išnešti vėsiai. Skanaus!
Autorius: AIRA
INGREDIENTAI:
šiek tiek agurkų
2 valgomieji šaukštai cukraus
1 česnakų
3 vienetai juodųjų pipirų
šiek tiek krapų
1 vienetas laurų lapų
100 gramų acto
šiek tiek vandens (verdantis)
3 valgomieji šaukštai druskos
3 vienetai kvapiųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
3 litrų stiklainiui.
Agurkus sudėti į puode verdantį vandenį, pakaitinti 5minutes. Tada išgriebti ir sudėti į stiklainį. Tą patį vandenį užvirti. Visus prieskonius sudėti į stiklainį ir užpilti verdančiu vandeniu. Stiklainį užsukti. Apversti ir padėjus ant rankšluostėlio, šiltai užkloti iki sekančios dienos. Sekančią dieną išnešti vėsiai. Skanaus!