500 gramų vištos filė (ar sparneliai, blauzdelės, kitos dalys)
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištienos kulšeles ar kitų dalių gabalėlius sudedame į indą. Išspaudžiame visą citriną ant mėsos. Įdedame druskos pagal skonį. Papildomai galite dėti trinto česnako (ne visiems patinka) ar svogūno, įvairių prieskonių. Viską sumaišykite ir laikykite šaldytuve. Taip vištiena palaikykite bent kelias valandas ir kepkite ant iešmų lauže ar ant grotelių. Tikrai paprasta, bet labai skanu. Taip marinuota vištiena įgauną gardų citrinos skonį.
Taip paruoštą vistiena galima kepti ir keptuvėje ar troškinti.
Autorius: Tomas M.
INGREDIENTAI:
1 vienetas citrinų
šiek tiek svogūnų (ar česnakai - jei mėgstate)
500 gramų vištos filė (ar sparneliai, blauzdelės, kitos dalys)
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištienos kulšeles ar kitų dalių gabalėlius sudedame į indą. Išspaudžiame visą citriną ant mėsos. Įdedame druskos pagal skonį. Papildomai galite dėti trinto česnako (ne visiems patinka) ar svogūno, įvairių prieskonių. Viską sumaišykite ir laikykite šaldytuve. Taip vištiena palaikykite bent kelias valandas ir kepkite ant iešmų lauže ar ant grotelių. Tikrai paprasta, bet labai skanu. Taip marinuota vištiena įgauną gardų citrinos skonį.
Taip paruoštą vistiena galima kepti ir keptuvėje ar troškinti.