• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 kilogramai grybų (virti, geriausia baravykai)
  • Marinatui:
  • 1 litras vandens
  • 2 valgomieji šaukštai druskos
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 2 vienetai laurų lapų (lapelis)
  • 5 vienetai gvazdikėlių
  • 5 vienetai juodųjų pipirų (grūdeliais)
  • 5 vienetai kvapiųjų pipirų (grūdeliais)
  • 1 valgomasis šaukštas acto (esencija)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 2 kilogramai grybų (virti, geriausia baravykai)
  • Marinatui:
  • 1 litras vandens
  • 2 valgomieji šaukštai druskos
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 2 vienetai laurų lapų (lapelis)
  • 5 vienetai gvazdikėlių
  • 5 vienetai juodųjų pipirų (grūdeliais)
  • 5 vienetai kvapiųjų pipirų (grūdeliais)
  • 1 valgomasis šaukštas acto (esencija)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 10

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvirti marinatą su nurodytais ingredientais. Ataušinti.
  2. Surinktus ar pirktus grybukus nuvalyti, išvirti, perplauti, nukošti. Į paruoštą marinatą berti grybus, pakaitinti juos iki virimo marinate. Dėti į paruoštus indelius, uždaryti išdezinfekuotais dangteliais.
  3. 1 litro paruošto marinato pakanka uždaryti 4 indelius po 0,5 litro.

Autorius: Zita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų