• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas bulvių (šviežios)
  • 2 česnakų (spausti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 stiklinė svogūnų laiškų (pjaustyti)
  • 8 vienetai virtų dešrelių
  • 100 gramų alyvuogių (juodosios, be kauliukų)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas bulvių (šviežios)
  • 2 česnakų (spausti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 stiklinė svogūnų laiškų (pjaustyti)
  • 8 vienetai virtų dešrelių
  • 100 gramų alyvuogių (juodosios, be kauliukų)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šviežias bulves gerai nuplauti (galima pašveisti šepetėliu), išvirti, tada ataušinti ir supjaustyti į kelias dalis.

    Pjaustytas dešreles apkepti keptuvėje.

    Visus ingredientus sudėti į indą, pabarstyti prieskoniais ir pamaišyti.

    Patiekti šaltas arba kiek šiltas su mėgiamu padažu ar grietine.

Autorius: Saulė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų