REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 25
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šokoladą su sviestu ištirpinti mikrobangų krosnelėje. Sudėti cukrų, išmaišyti. Įmušti kiaušinius, gerai išmaišyti. Sudėti miltus, išmaišyti. Sudėti riešutus.
- Įkaitinti orkaitę iki 170°C temp. Skardą iškloti kepimo popieriumi. Supilti trečdalį šokoladinės masės. Ant jos šaukštu išdėlioti apie pusę indelio "Rududu" kremo. Ant viršaus užpilti kitą trečdalį šokoladinės masės ir ant jos ,šaukštu, išdėlioti likusią "Rududu" dalį ("Rududu" būtinai sudėti visą, nors proceso eigoje gali pasirodyti, kad visos skardinės yra per daug). Ant viršaus uždėti likusią šokoladinės masės dalį ir šaukštu palyginti, kad ji daugmaž uždengtų "Rududu" gabaliukus.
- Kepti ne ilgiau kaip 40 min. (perkepęs būna ne toks skanus). Išėmus, leisti atvėsti ir prieš pjaustant palaikyti bent 3 valandas šaldytuve.
Pabandykite! Tikrai nenusivilsite!
REKLAMA