• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų šokoladas (juodas)
  • 100 gramų sviesto
  • 5 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 1 stiklinė cukraus
  • 1 skardinė kondensuoto pieno ("Rududu")
  • 100 gramų riešutų (mėgstami (aš naudojau migdolų drožles))
  • 3 vienetai kiaušinių

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų šokoladas (juodas)
  • 100 gramų sviesto
  • 5 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 1 stiklinė cukraus
  • 1 skardinė kondensuoto pieno ("Rududu")
  • 100 gramų riešutų (mėgstami (aš naudojau migdolų drožles))
  • 3 vienetai kiaušinių

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 25

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šokoladą su sviestu ištirpinti mikrobangų krosnelėje. Sudėti cukrų, išmaišyti. Įmušti kiaušinius, gerai išmaišyti. Sudėti miltus, išmaišyti. Sudėti riešutus.
  2. Įkaitinti orkaitę iki 170°C temp. Skardą iškloti kepimo popieriumi. Supilti trečdalį šokoladinės masės. Ant jos šaukštu išdėlioti apie pusę indelio "Rududu" kremo. Ant viršaus užpilti kitą trečdalį šokoladinės masės ir ant jos ,šaukštu, išdėlioti likusią "Rududu" dalį ("Rududu" būtinai sudėti visą, nors proceso eigoje gali pasirodyti, kad visos skardinės yra per daug). Ant viršaus uždėti likusią šokoladinės masės dalį ir šaukštu palyginti, kad ji daugmaž uždengtų "Rududu" gabaliukus.
  3. Kepti ne ilgiau kaip 40 min. (perkepęs būna ne toks skanus). Išėmus, leisti atvėsti ir prieš pjaustant palaikyti bent 3 valandas šaldytuve.

    Pabandykite! Tikrai nenusivilsite!

Autorius: Greta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų