INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų
- 1 arbatinis šaukštelis kmynų
- 2 vienetai svogūnų (raudoni)
- 500 gramų vištos filė
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 1 valgomasis šaukštas džiovintų bazilikų
- 1 arbatinis šaukštelis petražolių
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištienos filė supjaustome kubeliais.
Vištienos gabaliukus sumaišome su druska, juodaisiais pipirais, kmynais, susmulkintais česnakais, svogūnais ir SANTA MARIA baziliku ir petražolėmis.
Vištieną apšlakstome citrinų sultimis ir aliejumi.
Marinuojame apie 2 valandas.
Kepame, suvėrę ant iešmelių, griliuje.
Autorius: Vilė
REKLAMA