• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų
  • 1 arbatinis šaukštelis kmynų
  • 2 vienetai svogūnų (raudoni)
  • 500 gramų vištos filė
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas džiovintų bazilikų
  • 1 arbatinis šaukštelis petražolių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų
  • 1 arbatinis šaukštelis kmynų
  • 2 vienetai svogūnų (raudoni)
  • 500 gramų vištos filė
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas džiovintų bazilikų
  • 1 arbatinis šaukštelis petražolių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos filė supjaustome kubeliais.
    Vištienos gabaliukus sumaišome su druska, juodaisiais pipirais, kmynais, susmulkintais česnakais, svogūnais ir SANTA MARIA baziliku ir petražolėmis.
    Vištieną apšlakstome citrinų sultimis ir aliejumi.
    Marinuojame apie 2 valandas.
    Kepame, suvėrę ant iešmelių, griliuje.

Autorius: Vilė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų