1 kilogramas mesos (jautiena, kiauliena ar kitokia)
šiek tiek ciberžolės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą susmulkinkite. Suberkite ant mėsos paprikos miltelius, pipirus, druską, ciberžolę ir sudėkite gvazdikėlius, česnaką, cinamono lazdelę, smulkintą imbierą ir išmaišykite. Po to supilkite actą ir aliejų, išmaišykite. Marinuokite apie 5 valandas. Kepkite šašlykinėje.
Autorius: Lijana
INGREDIENTAI:
1 vienetas cinamono (lazdelės)
1 česnakų
5 vienetai gvazdikėlių
1 vienetas imbierų (2 cm gabaliukas)
10 vienetų juodųjų pipirų
1 valgomasis šaukštas paprikų (malta)
3 valgomieji šaukštai acto
šiek tiek druskos
100 mililitrų aliejaus
1 kilogramas mesos (jautiena, kiauliena ar kitokia)
šiek tiek ciberžolės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą susmulkinkite. Suberkite ant mėsos paprikos miltelius, pipirus, druską, ciberžolę ir sudėkite gvazdikėlius, česnaką, cinamono lazdelę, smulkintą imbierą ir išmaišykite. Po to supilkite actą ir aliejų, išmaišykite. Marinuokite apie 5 valandas. Kepkite šašlykinėje.