• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • 3 vienetai gvazdikėlių
  • 6 vienetai juodųjų pipirų
  • 1 vienetas laurų lapų (lapelis)
  • 1 vienetas morkų
  • 0.5 vieneto petražolių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 stiklinė acto
  • 2 stiklinės vandens
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Morkos, petražolės supjaustomos žvaigždutėmis, svogūnai žiedais arba pusžiedžiais. Į verdantį vandenį sudedamos morkos, petražolės, vėliau svogūnai ir paverdama 15 min. Vėliau įpilama acto, suberiami prieskoniai ir dar kaitinama 2—3 minutes. Vėliau suberiamas cukrus, druska.
    Į šį marinatą įdėjus virtą burokėlį (smulkiai supjaustytą) ir šaukštą pakepinto pomidorų padažo, gaunamas burokėlių marinatas.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų