• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek kalendrų
  • 2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 0.5 stiklinės pupelių
  • 2 vienetai svogūnų
  • 0.5 stiklinės žirnių
  • 500 gramų kiaulienos (neriebi)
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 0.5 stiklinės miežinių kruopų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į puodą sudedamos kruopos, žirniai, pupelės, aliejuje pakepinti svogūnai, užpilama 2—3 L vandens ir užvirinama. Sudedama mėsa, prieskoniai, druska ir verdama, kol mėsa suminkštės. Tada ji išimama, sudedamos sutarkuotos kiek nuspaustos bulvės ir, maišant mediniu šaukštu, išverdama tarkė. Gatavas šiupinys supilamas į molinį dubenį, viduryje padaroma duobutė, į kurią sudedami supjaustyti kiaulienos gabalėliai.

    Valgomas pietums.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų