Skanu patiekti su šaukštu grietinės ir griežinėliu citrinos.
INGREDIENTAI:
- 200 gramų jautienos
- 3 vienetai bulvių
- 100 gramų rūkytos dešros
- 100 gramų rūkytos kiaulienos šoninės
- 2 vienetai marinuotų agurkų
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas svogūnų
- 50 gramų sviesto
- 2 saujos alyvuogių
- 1 saujelė žalumynų
- 0.5 arbatinio šaukštelio pipirai
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 6
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Puode ištirpinti sviestą, apkepinti smulkintą jautieną, dešrą, šoninę. Sudėti smulkintus svogūnus, ir morkas. Apkepinti.
- Užpilti vandeniu. Kai užvirs, sudėti nuskustas ir kubeliais pjaustytas bulves. Virti 15 minučių.
- Pagardinti pipirais, sudėti alyvuoges ir pjaustytus agurkėlius. Pavirti dar 5 minutes.
- Patiekiant užberti žalumynų.
REKLAMA