Citrinos rūgštis sumaišoma su susmulkintais svogūnais, gvazdikėliais bei pomidorų padažu. Kiauliena supjaustoma keturkampiais 40—50 g gabaliukais, pabarstoma maltais prieskoniais ir marinuojama pasiruoštame marinate apie 12 val. Vėliau kiauliena veriama ant iešmo ir kepama žarijų kaitroje. Tiekiama su marinuotais svogūnais bei pomidorų padažu. Skanaus.
Autorius: Silvija
INGREDIENTAI:
šiek tiek cukraus
5 vienetai gvazdikėlių
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
2 vienetai svogūnų
800 gramų kiaulienos
100 gramų pomidorų padažo
šiek tiek druskos
10 gramų citrinos rūgšties
PARUOŠIMO BŪDAS:
Citrinos rūgštis sumaišoma su susmulkintais svogūnais, gvazdikėliais bei pomidorų padažu. Kiauliena supjaustoma keturkampiais 40—50 g gabaliukais, pabarstoma maltais prieskoniais ir marinuojama pasiruoštame marinate apie 12 val. Vėliau kiauliena veriama ant iešmo ir kepama žarijų kaitroje. Tiekiama su marinuotais svogūnais bei pomidorų padažu. Skanaus.