Paprikas nuplauname, perpjauname į keturias dalis, pašaliname sėklas, sudedame į skardą ir pašaunam į orkaitę (įkaitintą iki 220 laipsnių) 15-20 minučių. Paprikai apskrudus paliekame ją atvėsti, kad galėtume nulupti nuo jos sudegintą odą, tada supjaustome juostelėmis, dedame i dubenį, pasūdome, papipiriname, įpilame 1 šaukštą alyvuogių aliejaus ir actą, išmaišome. Vištienos Krūtinėlę supjaustome juostelėmis, užpilame sojos padažu ir paliekame pasimarinuoti. Likusiame aliejuje pakepame, kelias minutes, krūtinėlę, supilame čili padažą, ir dar pakepiname keletą minučių, kad padažas sutirštėtu. Karštą vištieną dedame i paruošta papriką, išmaišome ir dar šiltą patiekiame papuošę petražolės šakele. Skanaus!
Paprikas nuplauname, perpjauname į keturias dalis, pašaliname sėklas, sudedame į skardą ir pašaunam į orkaitę (įkaitintą iki 220 laipsnių) 15-20 minučių. Paprikai apskrudus paliekame ją atvėsti, kad galėtume nulupti nuo jos sudegintą odą, tada supjaustome juostelėmis, dedame i dubenį, pasūdome, papipiriname, įpilame 1 šaukštą alyvuogių aliejaus ir actą, išmaišome. Vištienos Krūtinėlę supjaustome juostelėmis, užpilame sojos padažu ir paliekame pasimarinuoti. Likusiame aliejuje pakepame, kelias minutes, krūtinėlę, supilame čili padažą, ir dar pakepiname keletą minučių, kad padažas sutirštėtu. Karštą vištieną dedame i paruošta papriką, išmaišome ir dar šiltą patiekiame papuošę petražolės šakele. Skanaus!