REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 6
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš silkės ar jos file pasiruošti norimo storio ir dydžio gabaliukus.
- Svogūną pjaustyti šiaudeliais ar juostelėmis.Laiškinį česnaką ar svogūno laiškus pjaustyti ilgesnėmis,apie 8 cm juostelėmis.
- Į silkės gabaliuką dėti svogūno pjaustyto šiaudeliu,svogūno ar laiškinio česnako keletą laiškų ir atsargiai susukti,persmeigti mediniu pagaliuku.
- Į lėkštę pilti truputį aliejaus,statyti silkės suktinukus,galima dar pašlakstyti aliejumi,puošti petražole,salotos lapais,citrina.Jei silkės filė plonesnė,galima įvynioti smulkią juostelę marinuoto agurkėlio.Valgyti su duona ar karšta bulvyte.
REKLAMA