INGREDIENTAI:
- 4 vienetai bulvių (virtos)
- 1 vienetas obuolių
- 200 gramų pupelių
- 1 vienetas svogūnų
- 400 gramų silkių
- 1 vienetas raugintų agurkų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Padažui reiks:
1 šaukštas garstyčių,
6 šaukštų aliejaus,
cukraus, druskos, acto, pipirų, petražolių.
Silkę išmirkykite ir nulupkite, išimkite kaulus ir supjaustykite mažais gabalėliais. Svogūną, bulves, agurką ir obuolį taip pat supjaustykite kubeliais. Viską dailiais sluoksniais sudėkite į dubenį ir užpilkite Padažu iš aliejaus, garstyčių, cukraus, druskos, acto, sukapotų petražolių ir pipirų. Salotų nemaišykite, galite papuošti paskrudintomis rudųjų garstyčių sėklomis. Skanaus
Autorius: Eglė
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai bulvių (virtos)
- 1 vienetas obuolių
- 200 gramų pupelių
- 1 vienetas svogūnų
- 400 gramų silkių
- 1 vienetas raugintų agurkų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Padažui reiks:
1 šaukštas garstyčių,
6 šaukštų aliejaus,
cukraus, druskos, acto, pipirų, petražolių.
Silkę išmirkykite ir nulupkite, išimkite kaulus ir supjaustykite mažais gabalėliais. Svogūną, bulves, agurką ir obuolį taip pat supjaustykite kubeliais. Viską dailiais sluoksniais sudėkite į dubenį ir užpilkite Padažu iš aliejaus, garstyčių, cukraus, druskos, acto, sukapotų petražolių ir pipirų. Salotų nemaišykite, galite papuošti paskrudintomis rudųjų garstyčių sėklomis. Skanaus
Autorius: Eglė
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI