• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė bulvių (virtos)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai morkų (virtos)
  • 2 vienetai obuolių
  • 2 vienetai svogūnų
  • 2 vienetai silkių
  • 1 stiklinė majonezo
  • 1 vienetas burokėlių (nedidelis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Silkes išvalome, išimame ašakas ir supjaustome keturkampiais gabaliukais. Taip pat supjaustome virtas morkas, bulves, burokėlį, bei žalius obuoliius, o svogūnus griežinėliais. Labai svarbu produktus supjaustyti vienodo dydžio gabalėliais. Paskui bulvės, silkės, svogūno, obuolio, morkos, burokėlio gabaliukus sluoksniuojame iki norimo aukščio. paruoštus silkių bokšteklius persmeigiame specialiu smeigtuku, užpilame majonezu.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų