INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė bulvių (virtos)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai morkų (virtos)
- 2 vienetai obuolių
- 2 vienetai svogūnų
- 2 vienetai silkių
- 1 stiklinė majonezo
- 1 vienetas burokėlių (nedidelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Silkes išvalome, išimame ašakas ir supjaustome keturkampiais gabaliukais. Taip pat supjaustome virtas morkas, bulves, burokėlį, bei žalius obuoliius, o svogūnus griežinėliais. Labai svarbu produktus supjaustyti vienodo dydžio gabalėliais. Paskui bulvės, silkės, svogūno, obuolio, morkos, burokėlio gabaliukus sluoksniuojame iki norimo aukščio. paruoštus silkių bokšteklius persmeigiame specialiu smeigtuku, užpilame majonezu.
REKLAMA