• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų morkų
  • 150 gramų pupelių (mažos, virtos)
  • 350 gramų silkių (filė)
  • 100 mililitrų aliejaus
  • 7 vienetai burokėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Burokėlius nuplauname ir išverdame. Nulupame, ir išskobiame vidų, kad liktų plonos sienelės. Morkas sutarkuojame per smulkią burokinę tarką ir apkepiname aliejuje. Silkes supjaustome smulkučiais gabaliukais ir sumaišome su atvėsusiomis kepintomis morkomis, virtomis pupelėmis, pomidorų padažu. Viską dedame į puodynėles ir tiekiam. Skanaus

Autorius: sandra

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų morkų
  • 150 gramų pupelių (mažos, virtos)
  • 350 gramų silkių (filė)
  • 100 mililitrų aliejaus
  • 7 vienetai burokėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Burokėlius nuplauname ir išverdame. Nulupame, ir išskobiame vidų, kad liktų plonos sienelės. Morkas sutarkuojame per smulkią burokinę tarką ir apkepiname aliejuje. Silkes supjaustome smulkučiais gabaliukais ir sumaišome su atvėsusiomis kepintomis morkomis, virtomis pupelėmis, pomidorų padažu. Viską dedame į puodynėles ir tiekiam. Skanaus

Autorius: sandra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų