Burokėlius nuplauname ir išverdame. Nulupame, ir išskobiame vidų, kad liktų plonos sienelės. Morkas sutarkuojame per smulkią burokinę tarką ir apkepiname aliejuje. Silkes supjaustome smulkučiais gabaliukais ir sumaišome su atvėsusiomis kepintomis morkomis, virtomis pupelėmis, pomidorų padažu. Viską dedame į puodynėles ir tiekiam. Skanaus
Autorius: sandra
INGREDIENTAI:
250 gramų morkų
150 gramų pupelių (mažos, virtos)
350 gramų silkių (filė)
100 mililitrų aliejaus
7 vienetai burokėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Burokėlius nuplauname ir išverdame. Nulupame, ir išskobiame vidų, kad liktų plonos sienelės. Morkas sutarkuojame per smulkią burokinę tarką ir apkepiname aliejuje. Silkes supjaustome smulkučiais gabaliukais ir sumaišome su atvėsusiomis kepintomis morkomis, virtomis pupelėmis, pomidorų padažu. Viską dedame į puodynėles ir tiekiam. Skanaus