šiek tiek padažo (Pesto su pomidorais ir bazilikais)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Grybus, silkę, svogūną, česnakus sumalame su mėsmale. Sumaišome su kiaulienos faršu, įdedame 2 šaukštus džiūvėsėlių, pipirus. Viską gerai išminkome. Įkaitiname keptuvę su aliejumi. Iš gautos masės formuojame kotletukus ir apvoliojame džiūvėsiuose. Ir dedame į keptuvę. Kepame kol apskrunda. Tuomet išverdame ryžių makaronus pasūdytame vandenyje. Padarome padažą: 50 ml. makaronų nuoviro ir 50 ml. vandens sumaišykite su pakeliu "Pesto" prieskonių ir 3 valgomais šaukštais aliejaus, trumpam užvirinkite. Gautą padažą sumaišykite su makaronais ir patiekite prie kotletukų.
Skanaus!
Autorius: mia30
INGREDIENTAI:
1 vienetas česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
1 vienetas svogūnų
300 gramų kiaulės faršo
2 vienetai silkių (filė)
2 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
šiek tiek makaronų (ryžių, 1 pakelis)
šiek tiek aliejaus (kepimui)
500 mililitrų grybų (marinuoti)
šiek tiek padažo (Pesto su pomidorais ir bazilikais)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Grybus, silkę, svogūną, česnakus sumalame su mėsmale. Sumaišome su kiaulienos faršu, įdedame 2 šaukštus džiūvėsėlių, pipirus. Viską gerai išminkome. Įkaitiname keptuvę su aliejumi. Iš gautos masės formuojame kotletukus ir apvoliojame džiūvėsiuose. Ir dedame į keptuvę. Kepame kol apskrunda. Tuomet išverdame ryžių makaronus pasūdytame vandenyje. Padarome padažą: 50 ml. makaronų nuoviro ir 50 ml. vandens sumaišykite su pakeliu "Pesto" prieskonių ir 3 valgomais šaukštais aliejaus, trumpam užvirinkite. Gautą padažą sumaišykite su makaronais ir patiekite prie kotletukų.