Nulupkite silkę, išimkite kaulus ir supjaustykite. Smulkintus grybus, svogūnus bei morkas pakepinkite aliejuje. Įberkite truputį maltų pipirų, bazilikų bei druskos ir ataušinkite. Užpilkite pomidorų tyrės ir išmaišykite. Patiekite, kaip šaltą užkandį. Skanaus.
Autorius: Vincenta
INGREDIENTAI:
šiek tiek bazilikų
šiek tiek juodųjų pipirų
3 vienetai morkų
4 vienetai svogūnų
1 vienetas silkių
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
100 gramų grybų (gali būti pievagrybiai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nulupkite silkę, išimkite kaulus ir supjaustykite. Smulkintus grybus, svogūnus bei morkas pakepinkite aliejuje. Įberkite truputį maltų pipirų, bazilikų bei druskos ir ataušinkite. Užpilkite pomidorų tyrės ir išmaišykite. Patiekite, kaip šaltą užkandį. Skanaus.