INGREDIENTAI:
- 2 vienetai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 0.5 vieneto obuolių
- 1 vienetas svogūnų
- 2 vienetai kiaušinių
- 1 vienetas silkių
- 1.5 valgomojo šaukšto džiūvesėlių
- 0.5 valgomojo šaukšto sviesto
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Silkę išskrodžiame, išmirkome, nulupame, išimame kaulus ir sukapojame. Bulves išverdame, sugrūdame, sudedame svieste pakepintą svogūną, kapotą silkę, pagardiname viską maltais pipirais, dedame išplaktą kiaušinį, grietinę, džiūvėsėlių, tarkuotą obuolį. Viską gerai išmaišome, sudedame į sviestu išteptą, džiūvėsėliais pabarstytą ugniai atsparų stiklinį indą. Viršų aptepame plaktu kiaušiniu ir kepame orkaitėje 25- 30min.
REKLAMA