REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 6
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nulupame ir išskobiame moliūgą. Pusę jo supjaustome mažais kvadratėliais. Dedame į skardą, pabarstome druska, pašlakstome aliejumi ir kepame 200 laipsnių orkaitėje apie 15 - 20 min.
- Kitą pusę moliūgo sutarkuojame burokine tarka. Dedame į įkaitintą keptuvę su pora šaukštų aliejaus. Troškiname apie 2 min. ir dedame daržovių padažo. Šiek tiek pakaitiname ir išjungiame.
- Smulkiai supjaustome porą. Dedame į įkaitintą keptuvę su aliejumi ir troškiname porus, kol šie suminkštės.
- Džiovintus grybus užpilame karštu vandeniu ir leidžiame išbrinkti. Išbrinkusius grybus smulkiai supjaustome ir dedame į keptuvę su ištroškintais porais ir dar šiek tiek pakepame. Išjungiame keptuvę ir dedame susmulkintus krapus, laiškinius česnakus ir petražoles.
- Į taureles (galite dėti ir kitur) pirmiausia dedame moliūgų ir daržovių padažo, tuomet porus ir grybus, silkės ir ant viršaus keptų moliūgų. Papuošiame žalumynais.
REKLAMA