INGREDIENTAI:
- 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus (rudas)
- 1 sauja spanguolių (džiovintos (tiks ir kiti džiovinti vaisiai))
- 2 vienetai svogūnų (dideli)
- 2 vienetai silkių (file)
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūnus supjaustome plonais žiedais.
Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitiname aliejų. Sudedame svogūnus ir kepame, kol suminkštės.
Paskaniname druska. Suberiame cukrų ir išmaišome. Kepame toliau, kol svogūnai paruduos.
Džiovintas spanguoles nuplauname ir nusausiname, sumaišome su keptais svogūnais.
Silkę supjaustome centimetro storio griežinėliais.
Į lėkštutę sudedame silkės sluoksnį ir pilnai uždengiame ją karamelizuotais svogūnais.
Skanaus :)
Autorius: Rita
INGREDIENTAI:
- 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus (rudas)
- 1 sauja spanguolių (džiovintos (tiks ir kiti džiovinti vaisiai))
- 2 vienetai svogūnų (dideli)
- 2 vienetai silkių (file)
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūnus supjaustome plonais žiedais.
Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitiname aliejų. Sudedame svogūnus ir kepame, kol suminkštės.
Paskaniname druska. Suberiame cukrų ir išmaišome. Kepame toliau, kol svogūnai paruduos.
Džiovintas spanguoles nuplauname ir nusausiname, sumaišome su keptais svogūnais.
Silkę supjaustome centimetro storio griežinėliais.
Į lėkštutę sudedame silkės sluoksnį ir pilnai uždengiame ją karamelizuotais svogūnais.
Skanaus :)
Autorius: Rita
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI