Plonomis juostelėmis supjaustytą morką trumpai apkepkite keptuvėje su trupučiu aliejaus, po to pabarstykite cinamonu bei druska. Silkės filė supjaustykite išilginėmis juostelėmis, sūrį, svogūnų laiškus (arba porus) supjaustykite šiaudeliais. Imkite po 2 silkės ir fermentinio sūrio juosteles, 2-3 svogūnų laiškus ir apvyniokite atvėsusiomis morkų juostelėmis. Sumaišykite padažą iš smulkinto česnako, majonezo bei švelnaus kečupo. Suktinukus sudėkite į lėkštes, apdėliokite džiovintų slyvų puselėmis ir užpilkite padažu. Skanaus.
Autorius: Nastiušha
INGREDIENTAI:
šiek tiek cinamono
2 česnakų
1 vienetas morkų
12 vienetų slyvų (džiovintos)
1 vienetas silkių (filė)
2 valgomieji šaukštai majonezo
40 gramų pieno
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
1 valgomasis šaukštas kečupo (švelnus)
25 gramai svogūnų laiškų (arba porai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Plonomis juostelėmis supjaustytą morką trumpai apkepkite keptuvėje su trupučiu aliejaus, po to pabarstykite cinamonu bei druska. Silkės filė supjaustykite išilginėmis juostelėmis, sūrį, svogūnų laiškus (arba porus) supjaustykite šiaudeliais. Imkite po 2 silkės ir fermentinio sūrio juosteles, 2-3 svogūnų laiškus ir apvyniokite atvėsusiomis morkų juostelėmis. Sumaišykite padažą iš smulkinto česnako, majonezo bei švelnaus kečupo. Suktinukus sudėkite į lėkštes, apdėliokite džiovintų slyvų puselėmis ir užpilkite padažu. Skanaus.