• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai silkių
  • 4 vienetai svogūnų
  • 100 mililitrų vandens
  • 50 mililitrų ryžių aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai acto
  • 4 arbatiniai šaukšteliai cinamono
  • 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai silkių
  • 4 vienetai svogūnų
  • 100 mililitrų vandens
  • 50 mililitrų ryžių aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai acto
  • 4 arbatiniai šaukšteliai cinamono
  • 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Silkę perku su galva, kad būtų riebi ir skani.
    Pašalinu ašakas, jei reikia, pamirkau.
    Į indą dedu cinamoną, pilu actą ir vandenį, dedu cukrų, griežinėliais pjaustau svogūną ir viską gerai išmaišau.
    Dedu pjaustytą silkę ir dar kartą permaišau.
  2. Taip paruoštą silkę, dedu į stiklainį ant viršaus užpilu aliejumi ir palieku 1 - 2 paroms (galima ir ilgiau).
    Pamėginkit, tikrai patiks.
    Laikyti taip pagamintą galima apie 5 dienas.

Autorius: Rima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų