• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 160 gramų silkių (filė)
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 80 gramų sultinio (grybų)
  • 30 gramų grybų (džiovinti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Silkės filė supjaustykite skersai juostelėmis, sudėkite į silkinę ir apibarstykite pipirais.
    Grybus 2-4 val. pamirkykite vandenyje, po to išvirkite ir supjaustykite šiaudeliais. Svogūnus supjaustytus šiaudeliais pakepinkite aliejuje iki pagels, sudėkite grybus ir kepkite 10 min. Baigiant kepti sudėkite pomidorų padažą, po to supilkite grybų sultinį ir pavirkite 10 min. Baigdami virti , pridėkite pipirų. Atvėsinkite padažą ir užpilkite ant paruoštos silkės.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų