Morkas išverdame pasūdytame vandenyje ir supjautome kubeliais. Svogūnus supjaustome taip pat smulkiais kubeliais, pakepiname su sviestu, ir suberiame jau išvirtas ir supjaustytas morkas. Truputį pakepiname, įberime prieskonių. Silkę supjaustome gabalėliais ir sumaišome su svogūnais ir morkomis. Paruoštą masę dedame ant ananaso gręžinėlio [prieš tai uždengiame agurku ananaso šulinėlį], papuošiame alyvuoge ir agurko "lapeliu". Paprasta bet pikantiška :) Skanaus!
Autorius: [citRiNa]
INGREDIENTAI:
šiek tiek ananasų (konservuoti)
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
200 gramų silkių (silpnai sūdyta, filė)
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Morkas išverdame pasūdytame vandenyje ir supjautome kubeliais. Svogūnus supjaustome taip pat smulkiais kubeliais, pakepiname su sviestu, ir suberiame jau išvirtas ir supjaustytas morkas. Truputį pakepiname, įberime prieskonių. Silkę supjaustome gabalėliais ir sumaišome su svogūnais ir morkomis. Paruoštą masę dedame ant ananaso gręžinėlio [prieš tai uždengiame agurku ananaso šulinėlį], papuošiame alyvuoge ir agurko "lapeliu". Paprasta bet pikantiška :) Skanaus!