• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas bulvių
  • 2 česnakų
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų (padažui)
  • šiek tiek džiūvesėlių
  • 150 mililitrų pieno
  • 300 mililitrų vandens (padažui)
  • 150 gramų parmezano sūrio
  • 25 gramai sviesto
  • 25 gramai sviesto (padažui)
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės (padažui)
  • šiek tiek prieskonių
  • 200 gramų kumpio (arba rūkyta šoninė)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves išvirkite ir sutrinkite košę. Įmaišykite sviestą, prieskonių, pieną.
    Kumpį ar šoninę supjaustykite kubeliais ir taip pat įmaišykite į bulvių košę.
    Puikiai tinka žalumynai. Pagardinkite košę sutrintu česnaku, sutarkuotu sūriu. Įmaišau ir apie 1-2 šaukštus miltų.
    Šią masę sudėti į kepimo formą. Kepti apie 30-40 minučių 180 laipsnių orkaitėje.
    Padažui: ištirpinkite sviestą, įmaišykite miltus, vandenį ir grietinę, pagardinkite prieskoniais.
    Skanaus :)

Autorius: Julija

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas bulvių
  • 2 česnakų
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų (padažui)
  • šiek tiek džiūvesėlių
  • 150 mililitrų pieno
  • 300 mililitrų vandens (padažui)
  • 150 gramų parmezano sūrio
  • 25 gramai sviesto
  • 25 gramai sviesto (padažui)
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės (padažui)
  • šiek tiek prieskonių
  • 200 gramų kumpio (arba rūkyta šoninė)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves išvirkite ir sutrinkite košę. Įmaišykite sviestą, prieskonių, pieną.
    Kumpį ar šoninę supjaustykite kubeliais ir taip pat įmaišykite į bulvių košę.
    Puikiai tinka žalumynai. Pagardinkite košę sutrintu česnaku, sutarkuotu sūriu. Įmaišau ir apie 1-2 šaukštus miltų.
    Šią masę sudėti į kepimo formą. Kepti apie 30-40 minučių 180 laipsnių orkaitėje.
    Padažui: ištirpinkite sviestą, įmaišykite miltus, vandenį ir grietinę, pagardinkite prieskoniais.
    Skanaus :)

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų