• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų alyvuogių
  • 3 vienetai apelsinų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai laurų lapų
  • 3 vienetai rozmarino (šakelė)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 1 ir 1/5 kilogramo vištiena
  • 4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 100 mililitrų baltojo vyno (desertinis)
  • šiek tiek druskos
  • 1 vienetas čili pipirų (džiovinta ankštis)
  • 2 valgomieji šaukštai džemo (apelsininis)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų alyvuogių
  • 3 vienetai apelsinų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai laurų lapų
  • 3 vienetai rozmarino (šakelė)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 1 ir 1/5 kilogramo vištiena
  • 4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 100 mililitrų baltojo vyno (desertinis)
  • šiek tiek druskos
  • 1 vienetas čili pipirų (džiovinta ankštis)
  • 2 valgomieji šaukštai džemo (apelsininis)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išplautą, nusausintą vištą supjaustyti gabalais ir ištrinti druska bei prieskoniais.
    Svogūnus supjaustyti plonais pusžiedžiais.
    Čili pipirą susmulkinti arba sumalti.
    Įkaitinti keptuvėje aliejų ir apkepinti jame vištos gabalus. Mėsą ištraukti ir likusiuose riebaluose patroškinti svogūnus su prieskoniniais žalumynais, 3 apelsinų sultimis ir vynu. Vėliau sudėti čili, alyvuoges ir džemą.
    Kai troškinys suburbuliuos, sudėti mėsą, uždengti ir troškinti ant silpnos ugnies 40 min.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų