INGREDIENTAI:
- šiek tiek čiobrelių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek svogūnų
- šiek tiek raudonojo vyno (sausas)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek šernienos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šernienos kumpio mėsytė supjaustoma 3x3 gabakiukais. Pasūdome, papipiriname pagal skonį. Įdedame čiobrelių, svogūnų. "Išmasažuojame". Užpilame sauso raudono vyno. Pamarinuojame 2 paras. Kepti reikia priklausomai nuo žarijų kaitros. Patiekiame su šviežiais ridikėliais, svogūnų laiškais, šviežiais agurkais, žaliomis salotomis.
Autorius: Arvydas
INGREDIENTAI:
- šiek tiek čiobrelių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek svogūnų
- šiek tiek raudonojo vyno (sausas)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek šernienos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šernienos kumpio mėsytė supjaustoma 3x3 gabakiukais. Pasūdome, papipiriname pagal skonį. Įdedame čiobrelių, svogūnų. "Išmasažuojame". Užpilame sauso raudono vyno. Pamarinuojame 2 paras. Kepti reikia priklausomai nuo žarijų kaitros. Patiekiame su šviežiais ridikėliais, svogūnų laiškais, šviežiais agurkais, žaliomis salotomis.
Autorius: Arvydas
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI