• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 stiklinės sultinio ( (vištienos) )
  • 100 gramų grūdų (penkių grūdų mišinys)
  • 1 gabalas sviesto
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 stiklinės sultinio ( (vištienos) )
  • 100 gramų grūdų (penkių grūdų mišinys)
  • 1 gabalas sviesto
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 3

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grūdų mišinį užpilti šaltu vandeniu ir raka pamaišant nuplauti – į paviršių iškils grūdų atplaišėlės. Šį vandenį nupilti. Užpilti kitu ir palikti kelias valandas, o geriausia palaikyti per naktį. Išbrinkusius grūdus berti į verdantį vandenį ir virti ant nedidelės ugnies apie 10 minučių. Tada palikti pabrinkti apie 10 min. Beje, vedant kruopas tame pačiame vandenyje, kuriame mirko, bus kitoks jų skonis.
  2. Verdant įberti druskos.
  3. Kai košė pabrinks, supilti karštą sultinį ir dar pavirti 10-15 min.
  4. Košę pagardinti sviesto gabaliuku.

    Skanaus

Autorius: silvijuma

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų