Viename dubenėlyje išmaišykite sviestą, cukraus pudrą, cukrų ir kiaušinius. Kai mišinys taps tąsus, suberkite miltus, tada šokolado trupinius ir viską gerai išmaišykite. Ant sviestu išteptos skardos dideliu atstumu vieną nuo kitos išdėliokite mažytes tešlos krūveles arba šiek tiek paspaustus rutuliukus. Taip pat galima įmaišyti kokoso drožlių, riešutų gabaliukų bei įberti labai nedaug (penktadalį arbatinio šaukštelio) sodos, kad sausainukai nebūtų labai suspausti. Kepti 10-25min. 170 laipsnių temperatūroje. Skanaus!
Autorius: Milda
INGREDIENTAI:
150 gramų cukraus pudros
150 gramų cukraus
2 vienetai kiaušinių
450 gramų kvietinių miltų
300 gramų juodojo šokolado (smulkintas)
200 gramų sviesto (minkštas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Viename dubenėlyje išmaišykite sviestą, cukraus pudrą, cukrų ir kiaušinius. Kai mišinys taps tąsus, suberkite miltus, tada šokolado trupinius ir viską gerai išmaišykite. Ant sviestu išteptos skardos dideliu atstumu vieną nuo kitos išdėliokite mažytes tešlos krūveles arba šiek tiek paspaustus rutuliukus. Taip pat galima įmaišyti kokoso drožlių, riešutų gabaliukų bei įberti labai nedaug (penktadalį arbatinio šaukštelio) sodos, kad sausainukai nebūtų labai suspausti. Kepti 10-25min. 170 laipsnių temperatūroje. Skanaus!